Conference PROGRAM

Follow our program flow!

11 April MONDAY

13.00 – 13.40

Emrah Yayıcı, Managing Partner @UXservices

Meltem Bayrak, Strategic Designer @UXservices

Openning Speech: What If Frida Kahlo was a Web 3.0 UX Designer: “Labyrinths without walls always win!”

13.45 – 14.15

brayn-jacquot-uxistanbul

Bryan Jacquot, Google Cloud Engineering Leader @Google

Keynote: Role of Big Data, Analytics, and ML in User Experience

 15 Min Break: Introduce yourself!

14.30 – 15.00

ux_istanbul-Bilge_karan

Bilgi Karan, UX Manager @IKEA Home smart

Keynote: Beyond Shiny Screens: Tales of Inclusive Design from the world of smart homes

15.05 – 15.35

Kevin-Philpott_uxistanbul

Kevin Philpott, Head of Product Design @Pie Insurance

Keynote: How to build an industry-leading UX department

 10 Min Break: Networking

15.50 – 16.20

Mustafa Kurtuldu, Staff Product Designer @Twitter

Keynote: Hacking User Perception

12 April TUESDAY

13.00 – 13.30

fonz-morris-uxistanbul

Fonz Morris, Lead Product Designer @Netflix

Keynote: Growth Design: Where Design and Business Intersect

13.35 – 14.05

Mihaela Draghici, Product Manager @Volkswagen Digital Solutions

Keynote: Innovating in Enterprise with Outcome Driven Product Development

15 Min Break: UX Quiz – with a prize!

14.20 – 14.50

Shantelle Liu, UX Designer @ Zoom

Keynote: UX Localization: Design for The Global Audience

14.55 – 15.25

UX_istanbul_AldrichHuang

Aldrich Huang CEO & Co-founder of UXTesting.io

Speech: Winning UX and Ethical design in a fast-changing landscape

 15 Min Break: Networking

15.40 – 16.10

Erbuğ Kaya, Intertech UX – UI Studio Manager @intertech

Masterclass: The Village in Sight Always Need a Guide

13 APRIL WEDNESDAY

10.00

Interviews will be published.

14 APRIL THURSDAY

13.00 – 13.30

Tanju Öztürk, UX Manager @Hepsiburada

Masterclass: Rapid Iterative Testing and Evaluation

15 Min Break: Networking

13.45 – 14.15

Medet Can Gündüz, Community and Events Lead @Sketch

Masterclass: Staying in (a)sync: How Sketch’s remote and sustainable culture has thrived for over a decade

15 Min Break: Networking

14.30 – 15.05

Ebru Namaldi, DesignOps Manager @Commencis

Masterclass: Designing the Designer Experience

15 April FRIDAY

12.00 – 13.00

Gaming Tournaments: Trivia Track, Gartic, …

18 APRIL MONDAY

13.00 – 13.45

The3rdPlace.AI

Masterclass: Web 3.0 UX & Metaverse Design

15 Min Break: Metaverse Quiz – with a prize!

14.00 – 14.30

Dirk Songür, Global Strategic Innovation, Metaverse @ Microsoft

Keynote: Approaching the Metaverse

10 Min Break: Networking

14.40 – 15.10

Soojin Jeong, Metaverse & AI User Research Team Manager @Meta

Keynote: MetaVerse: A World of Endless Opportunities

19 APRIL TUESDAY

13.00 – 13.30

Sid Kalla, Co-founder and CTO @Roll

Keynote: Economic primitives of the Metaverse: DeFi, NFTs, and Social Tokens

10 Min Break: Networking

13.40 – 14.10

Ian Mukherjee, Chief Technology Officer @Parcel

Dave Carr, Head of Business Development @Parcel

Keynote: Contextualizing the Metaverse

15 Min Break: Networking

14.25 – 15.30

Sercan Altundaş, Developer of Ready Player Me

Masterclass: Getting your product Metaverse-ready with Ready Player Me Avatars

20 APRIL WEDNESDAY

10.00

Metaverse Tour will be released.

21 APRIL THURSDAY

16.00 – 18.00

Gathering in the Metaverse: Q&A and Networking

22 APRIL FRIDAY

17.00 – 18.00

Closing Party